Voedingsadvies

4bdf5e_b42139190d1048e7a2a5050f88a01233~

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Afvallen gaat niet alleen om minder eten en meer bewegen. Ik zou je graag willen begeleiden met PowerSlim. Naast PowerSlim coach heb ik de opleiding gewichtsconsulent gevolgd. Daarin heb ik geleerd wat een tekort of overvloed van verschillende voedingsstoffen voor gevolg hebben en hoe je dat kan corrigeren.. Met deze rijke kennis en ervaring zou ik je graag willen ondersteunen, verrassen en inspireren om ervoor te zorgen dat jij je streefgewicht behaalt.


Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Als gewichtsconsulent ben ik de expert op het gebied van voeding en gezondheid.


Ik stop veel tijd en aandacht in mijn klanten.. Mijn aandachtsgebieden zijn overgewicht, (morbide) obesitas en andere voedingsproblematiek.


Naast PowerSlim geef ik ook reguliere dieetadviezen en orthomoleculaire therapie. Ik heb een ruime voorraad van bijna 100 verschillende producten! Graag ontvang ik u met een kopje thee én een lekker PowerSlim product om te proeven.

Afvallen met PowerSlim

Wil je graag afvallen, maar heb je je doel nog niet bereikt? Met jou veel anderen. Verantwoord en blijvend afvallen is een grote uitdaging. PowerSlim is een succesvol lifestyle programma, waarmee je zonder hongergevoel snel en blijvend kunt afvallen. Het programma is door ervaren en gespecialiseerde diëtisten ontwikkeld en biedt een verantwoord en gemakkelijk vol te houden voedingspatroon. Wij vertellen je graag over succesvol afvallen met PowerSlim.

De uitdaging die afvallen heet

Sommige mensen kampen al hun hele leven met overgewicht. Anderen merken juist pas de laatste tijd dat zij minder lekker in hun vel zitten, maar hebben de smaak om af te vallen nog niet te pakken. Dan komt er ook altijd nog de vraag kijken: wat is nu verantwoord afvallen? Over het aantal calorieën en de samenstelling van voedingsstoffen zijn de meningen regelmatig verdeeld. Het is dan ook niet gek dat afvallen zo’n grote uitdaging is. Afvallen met PowerSlim brengt daar gelukkig verandering in. Zo kun je bij La Peau Satin al veel succesverhalen lezen.

 

De PowerSlim lifestyle

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dat is nu juist wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. Waar veel diëten een maximum stellen aan hoeveel je binnenkrijgt, leer je tijdens het afvallen met PowerSlim juist wát je mag eten. Door anders te leren eten, zul je zien dat je het blijvend vol kunt houden en je dus af bent van het af en aan diëten.

Afvallen met PowerSlim in drie fasen

Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je ontvangt een persoonlijk op jou afgestemd plan. Onze PowerSlim coaches begeleiden je daarnaast aan de hand van drie fasen.

Fase 1

Tijdens de eerste fase van afvallen met PowerSlim focus je je voornamelijk op afvallen. Je blijft in deze fase tot het moment dat je 80% van je overgewicht kwijt bent. Ondertussen kom je iedere week bij je coach voor een voortgangsgesprek. Voor veel mensen is dit een prettige stok achter de deur.

In deze fase zul je het grootste gedeelte van je “gewone” voeding vervangen.

Fase 2

Tijdens de tweede fase zul je wennen aan gezonde voeding. Dit is weer “gewone” voeding, maar dan in gezondere samenstellingen dan voorheen. In deze fase zul je je streefgewicht bereiken! Eens per twee weken zul je je PowerSlim coach zien om de voorgang te bespreken, vragen te stellen, tips te ontvangen en de complimenten te krijgen over je harde werken tot nu toe. Gefeliciteerd met het bereiken van je streefgewicht!

Fase 3

Waar het met veel diëten vaak misgaat, is het gewichtsbehoud. Zo ben je misschien wel bekend met het jojo-effect. Afvallen met PowerSlim voorkomt dit. Tijdens de derde fase focussen we op optimaal en gezond gewichtsbehoud. Hiervoor blijf je een jaar lang maandelijks bij ons op controle.

De voordelen van afvallen met PowerSlim

Door te kiezen voor afvallen met PowerSlim, zul je merken dat je de beste keuze van je leven hebt gemaakt. Straal weer, voel je zelfverzekerd en wees trots voor het bereiken van je doelen. Daarnaast biedt afvallen met PowerSlim:

  • Een verantwoord voedingspatroon dat gemakkelijk is vol te houden

  • Lekkere eiwitrijke en koolhydraatarme producten

  • Behoud van spiermassa

 

Plan een gratis afvallen met PowerSlim intake

Bij praktijk MICROVITAAL   informeren we je graag over afvallen met PowerSlim. Wil jij de stap zetten? Aarzel niet langer en bel ons of stuur een e-mail om een afspraak te maken voor een intake.​

 

Wat kost PowerSlim per fase?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer € 2,50 tot € 3,00. De PowerSlim kosten die je per week of maand kwijt bent, zijn afhankelijk van de fase waarin je je bevindt.

De eerste fase

Wanneer je 6 producten per dag nodig hebt, investeer je dus tussen de € 90,- en € 110,- per week in de eerste fase. In deze eerste fase vervang je het grootste deel van de koolhydraathoudende voeding door Powerslim producten. Inclusief wekelijkse begeleiding

De kosten van PowerSlim bestellen van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. Besteed je structureel minder, dan kunnen we €20,- consultkosten in rekening brengen.

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek met 14 weekmenu’s, waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken. Deze startersdoos kost € 159,00.

Boek online. Makkelijk, snel en veilig.